En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en reva hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Evlerde, alışverişyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve emeksiz halde yangın alanlarını terk etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli konstrüksiyonlar arasındadır.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı karakol sistemi veya panik bar sisteminin kilidin içinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu panik yangın kapısı olur ve bulundukları düzı terk etmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma mevla olan baplar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış katkısızlanır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri cihetiyle baplar beis görmez.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen yerlere ve adetlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Kaçış yolları, bir kuruluşnın herhangi bir noktasından makam seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun kâffesidır. Kaçış yolları kapsamına;

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenleri âlâ aydınlatılmalı ve mutabık çalışmaaretlemelerle belirtilmelidir. Ivedi durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page